0629410048
-14%

Deze configuratie is geschikt voor 1 monitor.
Deze Galaxy configuratie bevat 1 statisch deel (24 cm x 1) en 1 dynamisch deel (32 cm x 1). Door de 3 scharnierpunten gezamenlijk met de gasveer is deze Galaxy flexibel in te stellen in iedere gewenste kijkhoek. Ook deze configuratie is voorzien van een VESA kop met quick-release systeem.
De beeldschermen kunnen zowel portrait of landscape worden gebruikt. Op deze VESA kop kunt u direct uw scherm, laptop of tablet houder aansluiten.
Wilt u in de toekomst de werkplek aanpassen of koopt u andere apparatuur? Dan kunt u de Galaxy op elk gewenst moment aanpassen naar uw eigen behoefte van dat moment. Ook kunt u bijvoorbeeld een stroomunit met USB lader of netwerkaansluiting op deze post monteren. De Galaxy is een volledig modulair monitorarm systeem, zodat elke gewenste configuratie te realiseren is. Met deze monitorarm voorzien wij u in al uw wensen!
Het maximale draaggewicht is 12 kg.
De hoogte van deze staander is 22 cm middels de gepatenteerde connector is de hoogte zeer eenvoudig handmatig (zonder benodigde gereedschappen) in te stellen.
De Galaxy is 100% recyclebaar en wordt geproduceerd van duurzame materialen.
Combineer dat met de 5 jaar garantie en u wilt nooit meer een andere monitorarm dan de Galaxy!


175,00 €  204,00 €
  • Categorie:  ShowroomopruimingMonitorarmen
  • Merk:  JOB
  • Levertijd:  1 week
   

  • Print versie:

  • Tags: enkel monitorarm,gasveer,monitorhouder