Retourbeleid

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht uw bestelling niet bevallen dan zullen wij er alles aan doen om dit te verhelpen. 

Retourbeleid en Garantie

Retour en garantie op nieuw meubilair
Bij aflevering/ophalen van nieuw meubilair controleert u op eventuele beschadigingen, wanneer de levering aan verwachting voldoet tekent u hiervoor. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kunt u hierover contact met ons opnemen. 

Regeling voor consumenten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij retourneren het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, waarbij de kosten van levering op het betaalde bedrag in mindering worden gebracht. Ook als de levering gratis heeft plaatsgevonden omdat u het drempelbedrag met uw opdracht heeft overschreden, zullen wij het door ons vastgestelde levertarief op de creditering van de opdracht in mindering brengen.

Deze regeling geldt niet in de volgende producten:

  • alle producten waarbij vermeld staat dat de afkoelingsperiode niet van toepassing is
  • alle producten die niet binnen het standaard assortiment van de webshop vallen en derhalve speciaal voor u bij de toeleverancier zijn besteld
  • maatwerk. Zoals op maat gemaakte werkbladen.

Het annuleren van uw bestelling

Indien u uw bestelling wilt annuleren, adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan zowel via telefoon als email. Voor het annuleren van uw bestelling kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Klacht indienen

U kunt uw klacht indienen via ons contactformulier of telefonisch.

Retourneren betaald bedrag

Wanneer de retourzending bij ons is aangekomen, dan betalen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na binnenkomst van het product aan u terug. Voorwaarde is dat het product in onbeschadigde toestand bij ons arriveert.

Onze contactgegevens en het retour adres kunt u zien op de contactpagina.