Valde bocht opstelling met aanzit deel

  • Beschikbaarheid:  4 weken levertijd
  • Model:  617-01
  • Print versie:
  • SKU: wpm-617-01

4.876,00€
 Betere prijs gevonden?

Beschikbare opties:

   


Persoonlijke bezorging en montageservice (in overleg)

Vraag offerte aan voor maatwerk advies

Omschrijving

Rechte, gebogen of golvendeelementenstaan ​​tot uw beschikking omin een vande velegolvende, rondeen rechte opstellingen te maken,die uw receptie een perfect gevoel van stijl geven.
Dehoogglansvoorkantwordtverlicht doorled verlichting en de selectie vanHPLen hout-kleurenfronten iseen aanvulling op het witte frame van debalie.
De balie is eenprachtigewerkruimte envalt op doorzijn creatievedesign enovertuigendeelegantie,benadrukt doorde precisie van dedetails. Horizontale lamellenvan aluminiumbenadrukkenvorm enhet eigen karakter.

Dedesk topgemaakt vanwit glaskomt perfect overeen metde glinsterendehoogglans voorkantvan de balie.Ledlichtonderhet bovenstetafelbladen bijde voet van de balie zorg er voor dat dereceptieook perfect word gepresenteerd in een wat donkere ruimte.Koel lichtharmonieert perfect metwit, terwijlin het geval vaneen kleurrijkevoorkantjuist de kleur beter uitkomt.

Deze complete opstelling heeft een lengte van 243cmeen diepte van 194cmen een hoogte van 110cm. Deze balie is tevens voorzien van een aanzit deel en een kast met deur aan het uiteinde van de hoge balie. Deze opstelling is er in zeer veel maatvoeringen.Stel zelf uw balie samen met losse onderdelen of neem contact met ons op voor uw ideale receptie opstelling.

Standaard is deze receptiebalie voorzien van devolgende opties:
- glazen topblad;
- plint voorzien van led verlichting;
- led verlichting in bovenste rand;
- front in hoogwaardig afgewerkt en kasvast HPL.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
markerVind ons op de kaart