Valde slinger opstelling enkel

  • Beschikbaarheid:  4 weken levertijd
  • Model:  614-01
  • Print versie:
  • SKU: wpm-614-01

3.708,00€
 Betere prijs gevonden?

Beschikbare opties:

   


Persoonlijke bezorging en montageservice (in overleg)

Vraag offerte aan voor maatwerk advies

Omschrijving

Rechte, gebogen of golvende elementen staan ​​tot uw beschikking om in een van de vele golvende, ronde en rechte opstellingen te maken, die uw receptie een perfect gevoel van stijl geven.
De hoogglans voorkant wordt verlicht door led verlichting en de selectie van HPL en hout-kleuren fronten is een aanvulling op het witte frame van de balie.
De balie is een prachtige werkruimte en valt op door zijn creatieve design en overtuigende elegantie, benadrukt door de precisie van de details. Horizontale lamellen van aluminium benadrukken vorm en het eigen karakter.

De desk top gemaakt van wit glas komt perfect overeen met de glinsterende hoogglans voorkant van de balie. Led licht onder het bovenste tafelblad en bij de voet van de balie zorg er voor dat de receptie ook perfect word gepresenteerd in een wat donkere ruimte. Koel licht harmonieert perfect met wit, terwijl in het geval van een kleurrijke voorkant juist de kleur beter uitkomt.

Deze complete opstelling heeft een lengte van 358cm, een diepte van 121cm en een hoogte van 110cm. Deze balie is tevens voorzien van een aanzit deel. Deze opstelling is er in zeer veel maatvoeringen.Stel zelf uw balie samen met losse onderdelen of neem contact met ons op voor uw ideale receptie opstelling.

Standaard is deze receptiebalie voorzien van de volgende opties:
- glazen topblad;
- plint voorzien van led verlichting;
- led verlichting in bovenste rand;
- front in hoogwaardig afgewerkt en kasvast HPL.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha
markerVind ons op de kaart