Wie zijn wij

VANDENBERG-Kantoormeubilair is importeur en agent van diverse merken kantoormeubilair.
De verkoop van het meubilair geschied enkel door een geselecteerd landelijk dealernetwerk, zo is er altijd een showroom bij u in de buurt die u meer kan vertellen over ons meubilair. Heeft u interesse in ons meubilair, of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de wederverkoop van het meubilair van VANDENBERG-Kantoormeubilair, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?
Uw offerte wordt door ons bekeken, indien u specifieke wensen of maatwerk aanvraagt zullen we contact met u opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Hierna geven we uw aanvraag aan een van onze dealers uit uw regio. Bij deze showroom kunt u vervolgens een afspraak maken voor een bezichtiging of een online offerte aanvragen.

Hoe kan ik een showroom bezoeken?
Neem contact met ons op en geef hierbij aan waar u naar op zoek bent, wij verwijzen u dan door naar een showroom bij u in de buurt waarbij wij er op letten dat deze ook kan tentoonstellen of aanbieden waar u naar op zoek bent.
Het adres aan de Beneden Molenweg 25 in Zoelmond is enkel te bezoeken op afspraak.

Wat zijn de openingstijden van VANDENBERG-Kantoormeubilair?
Wij zijn geopend van 8:00 tot 18:00, maar ook buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u ons bereiken.

Wat is de levertijd van het aangeboden meubilair?
Voor veel van ons meubilair geldt dat we uit voorraad kunnen leveren of dat we een alternatief kunnen aanbieden dat we uit voorraad kunnen leveren.
Voor veel van ons design-meubilair geldt een levertijd van 4 tot 5 weken.

Bankgegevens
Rabobank: 38.44.30.848
IBAN: NL59 RABO 0384 4308 48
BIC: RABONL2U

Kamer van koophandel inschrijving
34160617

BTW nummer
NL001928568B44